© 2020 Glow & Grow

Lida Hagenaars

Hallo. Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.
Ik ben Lida Hagenaars – van Andel en mijn hobby is een beetje uit de hand gelopen…
Maar ik ben er ook achter gekomen dat het super leuk is om van je hobby je beroep te maken!! In 2002 is de vonk overgeslagen: wat is theater / toneel spelen leuk!
Vanaf dat moment ben ik zo’n beetje alles gaan spelen wat  redelijkerwijs naast elkaar te combineren viel… Van de plaatselijke toneelvereniging tot projecten op Slot Loevestein, Het Zuidelijk Toneel, Factorium, theatergroep De Stuiter,Theaterhuis Gorinchem… Altijd met professionele regisseurs.
Daarnaast heb ik samen met twee theatervrienden  theatergroep YrroS! opgericht.  We spelen jaarvoorstellingen en organiseren en spelen mee in het huiskamertheaterfestival Theaterhoppen in de vesting van Woudrichem.
In 2010 is een tweede liefde ontstaan: improvisatietheater. Vanuit Yrros! is improvisatietheatergroep Generaal Pardon! ontstaan. Door middel van cursussen en professionele trainers hebben we een aardig spelniveau bereikt.
Naast het spelen in deze improgroep speel ik inmiddels ook in andere groepen.
In 2018 heb ik de opleiding tot trainingsacteur gevolgd. Naast mijn baan in het onderwijs, ben ik in deeltijd werkzaam als trainingsacteur.
TOP